Overslaan naar content

Medior / Senior PHP Developer bij Staxxer

RemoteGroningen, Groningen, Nederland€ 3.000 - € 5.000 per maand

Functieomschrijving


Erger jij je ook aan de digitale incompetentie van belastingdiensten? Bij Staxxer proberen we daar een eind aan te maken. Ben jij een creatieve, zelfstandige ontwikkelaar met een analytische mindset en oog voor detail? Lijkt het je wat om van waarde te zijn in een groeiend bedrijf en jouw kennis daadwerkelijk te implementeren in “immer-ontwikkelde” software? Pak jij ownership? Lees dan verder!

Wat kan je verwachten?

Je komt te werken in een enthousiast en gedreven development team waarin verschillende disciplines samenkomen. Binnen Staxxer werkt jouw team samen aan Staxcloud, waarmee we e-commerce klanten ontzorgen van hun dagelijkse financiële rompslomp. Op basis van tweewekelijkse cycles wordt er aan verschillende projecten gewerkt. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is ook te zien in de oplossingen die bedacht worden voor de klanten: iedere klant heeft andere behoeftes, maar de oplossingen worden generiek gemaakt voor het platform. Zo wordt de ervaring voor iedere klant geoptimaliseerd!

Het full-stack development team is momenteel vijf man sterk. Het team heeft korte lijnen met elkaar, maar ook met de rest van de business, waardoor jouw ideeën snel tot uitvoer gebracht kunnen worden. Eigen inbreng en ownership worden gewaardeerd: zo help je het team optimaal te presteren.

Wat ga jij doen?

Dagelijks houd jij je bezig met verschillende taken die zijn opgenomen in de cycle. Naast nieuwe features zijn wij ook constant bezig met onderhoud en het wegwerken van technical dept. Daarnaast denk je mee over hoe je de behoeften van onze klanten het best kan invullen. Loop je ergens tegenaan? Er is altijd ruimte om er met je collega’s over te sparren. Ook help je minder ervaren collega’s verder, zodat zij hun werk ook goed kunnen doen.

Door ons snel groeiende klantenbestand hebben we uitdagende challenges met betrekking tot scalability. Omdat het werk zo divers is, word je ook uitgedaagd verder te kijken dan wat er voor de hand ligt. Creatieve oplossingen bedenken die goed inspelen op de behoeften van de klant: dat is waarom jij iedere ochtend weer met een goede dosis motivatie aan je werk begint.

Wie ben jij?

Wij willen graag getalenteerde experts aan boord, maar wij zijn ook op zoek naar de perfecte Staxxer-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren, die vooruit kijkt, remote kan werken en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week. Werk je liever op kantoor of proost je liever thuis? Dat is ook geen probleem. Uiteindelijk zijn wij op zoek naar een uniek individu dat ons team komt versterken. Wij geloven in de kracht van elkaar en in de unieke skills die jij meebrengt! Voel je niet te snel tegengehouden door de gevraagde skills. Wij geloven in groei en leren zelf ook continu.

Vereisten

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen van webapplicaties in PHP;

 • Kennis van het Symfony Framework (5 / 6) en/of Laravel Framework;

 • Ervaring met: REST APIs, Git, Automated Testing, MySQL

 • Pluspunten scoor je met Continuous Integration & Continuous Deployment, 

 • Kennis en ervaring met Agile / Scrum werken.

Why you’ll love working here:

 • Werken bij een bedrijf dat aan de top staat qua financiële tooling for E-commerce bedrijven;

 • Online marketplaces zijn booming: daarom wij ook!

 • Je draagt bij aan de vooruitgang van ons eigen platform;

 • Groei mee met het bedrijf d.m.v. stock options (SAR regeling);

 • Opleidingsbudget met veel mogelijkheden en aandacht voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;

 • Een open cultuur: jouw inbreng wordt aangemoedigd en gewaardeerd;

 • Werken met de nieuwste tech en tools;

 • Een goed salaris;

 • Een laptop van de zaak;

 • Werk je graag remote? Geen probleem. Werk je liever op kantoor? Ook geen probleem! 

 • Reiskostenvergoeding en genoeg OV-mogelijkheden op loopafstand, zodat je makkelijk op je werk komt;

 • Vrijmibo’s: versla jij ons in een potje tafeltennis?

Vragen over deze vacature?

Mail gerust naar jurgen@staxxer.com of stuur mij een berichtje op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/jurgen-nijland/).
Kun je niet wachten om in deze functie bij ons te starten? Solliciteer direct, en stuur je gelijk even een linkje van Github, Gitlab of Bitbucket? Dan kunnen wij alvast een sneakpeak van je code zien.

P.S. wij zijn uitsluitend direct op zoek naar potentiële kandidaten, dus deze vacature is niet gericht op recruiters.

of